+31 (0)6 104 193 95 info@pierikbouw.nl
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Onze diensten

Experts in bouw!

Onderhoud

Wij voeren onderhoud uit aan de hand van enkele primaire uitgangspunten. Ten eerste willen en zullen wij de conditie van uw pand in optimale staat houden. Ook is het vroegtijdig detecteren en repareren van eventuele schade een voornaam aandachtspunt.

Wij voorkomen hiermee namelijk kostbare en verregaande herstelwerkzaamheden. Dus wilt u gedegen onderhoud aan uw pand laten uitvoeren, kies dan voor Timmer- & Bouwbedrijf Rob Pierik.

Onder reactief onderhoud verstaan wij noodzakelijk onderhoud. Zonder dit onderhoud zal de conditie van uw pand in de loop der tijd verslechteren. Wij hebben dit soort onderhoud al voor vele opdrachtgevers tot volle tevredenheid verricht. Wij zijn op zeer korte termijn beschikbaar voor uw reactief onderhoud, waarbij we werken in 2 subcategorieën.

Correctief onderhoud, dat wordt uitgevoerd om gebreken te herstellen nadat deze door u of een bevoegde partij geconstateerd zijn.

Curatief onderhoud betekent het blijvend herstellen van gebreken, zodat deze niet meer kunnen opspelen.

Additief onderhoud

Wanneer u, naast uw reguliere onderhoud, enig ander onderhoud wilt toevoegen, dat zullen wij additief onderhoud uitvoeren. Het gaat dan om verbetering van specifieke zaken, zoals de kwaliteit van het pand (perfectief) en het aanpassen aan de omgeving (adaptief).

Waarom zou u voor ons kiezen?

 • Persoonlijk contact
 • Vakkundig
 • Duidelijk en transparant
 • Concurrerend tarief
Direct contact

Diensten / producten

 • Onderhoud
  Onderhoud Wij voeren onderhoud uit aan de hand van enkele primaire uitgangspunten.…
 • Verbouw
  Verbouw Wij zijn ook de juiste keus als u denkt aan een…
 • Nieuwbouw
  Nieuwbouw U bent aan het afwegen, verbouw, of zelfs nieuwbouw? Maar wat…
 • Renovatie
  Renovatie Professionele renovaties laat u uitvoeren door bouwbedrijf Timmer- & Bouwbedrijf Rob…

Erkend leerbedrijf

logoerkendBij een erkend leerbedrijf leren jongeren, die een mbo-opleiding in de bouw of infra volgen, het vak in de praktijk. Zo zorgen de bedrijven er zelf voor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn. De beroepspraktijkvorming is een belangrijk onderdeel van een middelbare beroepsopleiding. Leerlingen doen deze beroepspraktijkvorming in de vorm van een leerbaan of stage. Dat mag alleen bij een erkend leerbedrijf. Fundeon erkent organisaties als leerbedrijf voor de bouw- en infrasector.