+31 (0)6 104 193 95 info@pierikbouw.nl
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De organisatie

Persoonlijk contact met vakkundige mensen!

Over ons

Na het behalen van het aannemersdiploma en gewerkt te hebben bij verschillende bouwbedrijven/aannemersbedrijven is in 2011 Rob Pierik Bouw- en Timmerwerken als eenmanszaak op gericht door Rob Pierik.

Door de brede ervaring en nodige kennis bent U bij ons op het juiste adres voor elke klus, zowel groot als klein. Hierbij werken wij met zorgvuldig geselecteerde partners. Dit heeft een aantal voordelen voor U als opdrachtgever o.a. kwaliteit van het werk is gewaarborgd, afspraken worden nagekomen en een gunstige prijsstelling.

De werkzaamheden die wij verrichten zijn nieuwbouw, aanbouw,verbouwing, renovatie en onderhoudswerkzaamheden voor zowel de particuliere als de zakelijke sector in de regio Twente, Achterhoek en omgeving.

Kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van gemaakte afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Welke door middel van het kwaliteitskeurmerk worden gegarandeerd.

Waarom u juist ons kunt vertrouwen

Het perfecte eindresultaat bereiken we samen door een combinatie van factoren. Een duidelijke offerte geeft vooraf duidelijk inzicht m.b.t. de kosten. Werk dient netjes uitgevoerd te worden door ervaren, deskundige en betrouwbare vakmensen. Onze lijnen zijn kort. U heeft ten allen tijde één herkenbaar aanspreekpunt.

Zo kijken we tegen onderhoud, verbouw, nieuwbouw en renovatie aan.

Waarom zou u voor ons kiezen?

 • Persoonlijk contact
 • Vakkundig
 • Duidelijk en transparant
 • Concurrerend tarief
Direct contact

Diensten / producten

 • Onderhoud
  Onderhoud Wij voeren onderhoud uit aan de hand van enkele primaire uitgangspunten.…
 • Verbouw
  Verbouw Wij zijn ook de juiste keus als u denkt aan een…
 • Nieuwbouw
  Nieuwbouw U bent aan het afwegen, verbouw, of zelfs nieuwbouw? Maar wat…
 • Renovatie
  Renovatie Professionele renovaties laat u uitvoeren door bouwbedrijf Timmer- & Bouwbedrijf Rob…

Erkend leerbedrijf

logoerkendBij een erkend leerbedrijf leren jongeren, die een mbo-opleiding in de bouw of infra volgen, het vak in de praktijk. Zo zorgen de bedrijven er zelf voor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn. De beroepspraktijkvorming is een belangrijk onderdeel van een middelbare beroepsopleiding. Leerlingen doen deze beroepspraktijkvorming in de vorm van een leerbaan of stage. Dat mag alleen bij een erkend leerbedrijf. Fundeon erkent organisaties als leerbedrijf voor de bouw- en infrasector.

Welkom bij Rob Pierik Bouw & Timmerwerken

Rob Pierik en Timmerwerken is een jong en dynamisch bedrijf en verzorgt het gehele bouwproces tot aan de oplevering van het project. Aandachtspunten die centraal staan zijn vooral het meedenken met de klant en het leveren van kwalitatief werk. De werkzaamheden die wij verrichten zijn nieuwbouw, renovatie & verbouwing voor zowel de particuliere als de zakelijke sector in de regio Twente, Acherhoek en omstreken.

Wij ontzorgen u volledig m.b.t.

Renovatie

Professionele renovaties laat u uitvoeren door bouwbedrijf Timmer- & Bouwbedrijf Rob Pierik Timmer- & Bouwbedrijf Rob Pie...

Lees meer

Nieuwbouw

U bent aan het afwegen, verbouw, of zelfs nieuwbouw? Maar wat kost dat allemaal en wat zijn de mogelijkheden? Dit is nu juist waar...

Lees meer

Verbouw

Wij zijn ook de juiste keus als u denkt aan een verbouwing of verandering aan uw woning/bedrijf/winkel en/of stal. Of het nu een...

Lees meer

Onderhoud

Wij voeren onderhoud uit aan de hand van enkele primaire uitgangspunten. Ten eerste willen en zullen wij de conditie van uw pand i...

Lees meer