Diensten

Onderhoud

Onderhoud

Wij voeren onderhoud uit aan de hand van enkele primaire uitgangspunten. Ten eerste willen en zullen wij de conditie van uw pand in optimale staat houden. Ook is het vroegtijdig detecteren en repareren van eventuele schade een voornaam aandachtspunt.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

U bent aan het afwegen, verbouw, of zelfs nieuwbouw? Maar wat kost dat allemaal en wat zijn de mogelijkheden? Dit is nu juist waar wij dagelijks mee bezig zijn. Bovendien is ons advies vrijblijvend en gratis, zolang er geen daadwerkelijke kosten worden gemaakt zoals een bestektekening en/of een aanvraag.

Verbouw

Verbouw

Wij zijn ook de juiste keus als u denkt aan een verbouwing of verandering aan uw woning/bedrijf/winkel en/of stal. Of het nu een kozijnrenovatie betreft of een uitbreiding van de woning, net als nieuwbouw bent u ook voor een verbouwing, klein of groot, bij ons aan het goede adres.

Renovatie

Renovatie

Timmer- & Bouwbedrijf Rob Pierik is specialist op het gebied van renovaties. Met gedegen kennis renoveren wij uw pand zodanig dat het weer volledig aan de huidige maatstaven en normen voldoet en volop bruikbaar is. Wij voeren renovaties uit voor zowel particulieren als bedrijven en doen dit op klein- en grootschalig niveau.

Over ons

Pierik Bouw B.V. is een dynamisch bedrijf en verzorgt het gehele bouwproces tot aan de oplevering van het project. Aandachtspunten die centraal staan zijn vooral het meedenken met de klant en het leveren van kwalitatief werk. De werkzaamheden die wij verrichten zijn nieuwbouw, renovatie & verbouwing voor zowel de particuliere als de zakelijke sector in de regio Twente, Acherhoek en omstreken.

Contact

Pierik Bouw B.V.

Goorsestraat 10
7496 AD Hengevelde
+31 (0)6 835 041 27

info@pierikbouw.nl

Werkplaats

Pierik Bouw B.V.
Steenmorsweg 3
7478 PM Diepenheim

 

BTW-nummer: NL862447963B01
KVK-nummer: 82387796

logoerkend

Zoeken op deze site

CONTACT

Timmer- & Bouwbedrijf Rob Pierik

Steenmorsweg 11
7478 PM DIEPENHEIM
+31 (0)6 104 193 95
info@pierikbouw.nl