Verbouw

Verbouw

Wij zijn ook de juiste keus als u denkt aan een verbouwing of verandering aan uw woning/bedrijf/winkel en/of stal. Of het nu een kozijnrenovatie betreft of een uitbreiding van de woning, net als nieuwbouw bent u ook voor een verbouwing, klein of groot, bij ons aan het goede adres.

Onze visie is om een open en eerlijk contact te houden met onze opdrachtgevers. Immers een soepel contact tussen beide partijen verhoogt de kwaliteit van de uitvoering, wat het project alleen maar ten goede kan komen. Regelmatig onderling contact en werkoverleg tussen ons en u als klant voorkomt problemen en biedt tevens de mogelijkheid om uw (bijgestelde) wensen tijdig door te voeren. Door een heldere en ruim omschreven offerte weet u wat u krijgt voor uw geld en komt u achteraf niet voor vervelende problemen te staan.

Als u plannen heeft voor een verbouwing kunt u direct bij ons terecht. Samen met u bekijken we uw wensen en komen, eventueel samen met een gedegen architect, tot een ontwerp en een daarbij behorende richtbegroting.

Na goedkeuring kunnen we dan samen het project verder uitwerken, waarbij wij alles voor u kunnen regelen :

  • de vereiste bouwvergunningsaanvraag,
  • constructieberekeningen en tekeningen,
  • bestektekeningen en projectomschrijvingen,
  • en uiteraard de complete uitvoering met oplevering.

Natuurlijk bent u bij ons ook aan het goede adres als u reeds een architect of bouwkundig adviesbureau in de arm heeft genomen, maar nog naar een uitvoerend bedrijf op zoek bent.


Afdrukken   E-mailadres