Ons bedrijf

Persoonlijk contact met vakkundige mensen!

In 2011 is Rob Pierik Bouw- en Timmerwerken als eenmanszaak op gericht door Rob Pierik. De afgelopen jaren hebben we mooie projecten mogen doen en is het bedrijf gegroeid. De bedrijfsnaam is aangepast in Pierik Bouw B.V.

Door de brede ervaring en nodige kennis bent U bij ons op het juiste adres voor elke klus, zowel groot als klein. Hierbij werken wij met zorgvuldig geselecteerde partners. Dit heeft een aantal voordelen voor U als opdrachtgever o.a. kwaliteit van het werk is gewaarborgd, afspraken worden nagekomen en een gunstige prijsstelling.

De werkzaamheden die wij verrichten zijn nieuwbouw, aanbouw,verbouwing, renovatie en onderhoudswerkzaamheden voor zowel de particuliere als de zakelijke sector in de regio Twente, Achterhoek en omgeving.

Kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van gemaakte afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Welke door middel van het kwaliteitskeurmerk worden gegarandeerd.

Waarom u juist ons kunt vertrouwen

Het perfecte eindresultaat bereiken we samen door een combinatie van factoren. Een duidelijke offerte geeft vooraf duidelijk inzicht m.b.t. de kosten. Werk dient netjes uitgevoerd te worden door ervaren, deskundige en betrouwbare vakmensen. Onze lijnen zijn kort. U heeft ten allen tijde één herkenbaar aanspreekpunt.

Zo kijken we tegen onderhoud, verbouw, nieuwbouw en renovatie aan.

Erkend leerbedrijf


logoerkendBij een erkend leerbedrijf leren jongeren, die een mbo-opleiding in de bouw of infra volgen, het vak in de praktijk. Zo zorgen de bedrijven er zelf voor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn. De beroepspraktijkvorming is een belangrijk onderdeel van een middelbare beroepsopleiding. Leerlingen doen deze beroepspraktijkvorming in de vorm van een leerbaan of stage. Dat mag alleen bij een erkend leerbedrijf. Volandis richt zich op het optimaal ondersteunen van werknemers en werkgevers bij hun invulling van duurzame inzetbaarheid. Verder zorgen zij ervoor dat er leermeesters bijkomen én blijven in de bouw en infra.

Mocht u een erkend leerbedrijf zijn, dan kunt u contact opnemen met SBB Zoetermeer: 088-3380000.